onsdag den 15. august 2012

Hvor blev den af?

.. lysten og overskuddet til at skrive? 

Det forsvandt ligesom i rodet af eksamenslæsning, midlertidig flytning, nyt job og flytning igen. 

Efter jeg blev student (og hurra ja, det gik jo godt, jeg fik et fint gennemsnit og er endelig færdig med det pjat!), stod den på pakning, rengøring af lejlighed og flytning hjem til mine svigerforældre, hvor jeg skulle bo en måned, indtil vi i dag kunne flytte ind i det nye. De har været så søde, men nøj hvor bliver det dejligt at få sit eget igen! Dertil kommer at mit kamera samt oplader har været pakket langt væk (flot, Anne!) og jeg har ikke kunnet dokumentere noget som helst. Det tog mig også de første 3 uger at finde alt mit hobbygrej igen, som selvfølgelig også var endt allerbagerst. Tsk. 

Men i dag sker det. Vi flytter ind i det dejligste lille rækkehus, og jeg glæder mig! Så bliver der forhåbentlig tid til lidt mere blog og lidt mere krea! :-) 

... Btw. jeg har faktisk haft gang i et stort projekt med nedslibning og nymaling af spisebord og stole fundet i det-gider-vi-ikke-have-med-videre-haveskur på min gamle adresse. K*ft et arbejde! Jeg har slebet og pudset og gjort ved i tre dage og grundet og slebet og børstet af og... Og nu vil den skide maling ikke tage ved, men preller bare af på grunderen. ØV! 

Nogen der har et godt råd??


Kh Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...