mandag den 2. april 2012

Skøn weekend!


Med hygge hos kærestens kammerater i Aalborg fredag-lørdag og min søde mormors 70 års fødselsdag i Randers søndag, er det ikke blevet til meget kreativitet denne weekend.. 

Til gengæld har jeg fået solgt en lille bunke smykker og promoveret mig selv lidt ved samme lejlighed.
Det er jo meget rart ;-)Nogle af de fine smykker i krympeplast, jeg har kreeret. 

Hvis du er aktiv i blogland, vil du sikkert med det samme lægge mærke til, at nogle af mine smykker er inspireret af Trines fine mønstre. Hvis du ikke kender hendes blog, så skynd dig derind, for det er godt nok nogle lækre sager, hun laver!
Du kan finde hendes blog her.

Min kusine forelskede sig i den halskæde, jeg havde på,
så nu har jeg lovet at lave en magen til, til hende i studentergave.

Min mormor fik naturligvis også et par øreringe pakket i en æske, jeg havde foldet af søstrene grenes fine retro papir, og med et lille mærke, også lavet i krympeplast. Selvfølgelig glemte jeg at tage et billede, Typisk!

Er det kun mig, der synes det med priser, er vildt svært?

Håber I andre også har haft en dejlig weekend :-)

2 kommentarer:

 1. Det er jo super fine smykker du har lavet, jeg er helt vilde med dem! :) Jeg er selv gået i krig med krympeplast og er blevet helt bidt af det. Men sig mig en gang, når man anvender emnerne som smykker, skal den side man har malet på så vende ud af eller ind af?

  SvarSlet
 2. Hej Maria
  Mange tak for din søde kommentar. Når du tegner på hvidt eller sort krympeplast giver det jo sig selv, hvilken side, der skal vende ud for at man kan se tegningerne. På gennemsigtigt er det lidt op til dig selv om du ønsker et blankt look eller et mere mat look. Jeg kan personligt bedst lide den matte side.
  God søndag :-)
  Kh Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...