mandag den 26. maj 2014

Hvis jeg havde tid...

Åh, hvor er der mange projekter, jeg gerne ville i gang med... hvis bare, jeg havde tiden!

Pinterest er en evig kilde til fantastiske, inspirerende, spændende krea-projekter, som jeg næsten ikke kan vente med at prøve af. Det er bare så svært at få tid til det hele, derfor må der prioriteres, og noget af det, jeg virkelig gerne vil i gang med snarest er bl.a. disse her:Jeg er helt vild med beton som materiale, og har allerede eksperimenteret en del med det - mere om det en anden dag! Find mere inspiration her.Dette fantastiske fad er lavet af altid-inspirerende Bettina fra bloggen Bettina Holst. Find mere inspiration til hvad du ellers kan bruge plastikdyr til her.
Jeg er vild med genbrug, vaser og planter. Denne idé er derfor i mine øjne ren win-win!

Endelig en måde at få anvendt alle de tusind kapsler min kæreste og jeg efterhånden har fået samlet os!

Jeg elsker ure. Alligevel har vi ikke et eneste hængende. Måske dette var en mulighed? Gamle LP'er har jeg i hvert fald nok af!

Ligesom resten af verden er jeg også faldet for kobbertrenden. Denne idé virker forholdsvis simpel, så det må jeg simpelthen få afprøvet en dag. 

Spraymaling er et hit! Denne idé er intet mindre end genial. Og flot at se på!

De her spøgelser er simpelthen for søde. Absolut også et must-try! Find mere inspiration til hvad du ellers kan lave ud af ler, her. 

Jeg kan bruge timer på Pinterest. Timer som min kæreste så snusfornuftigt påpeger, at jeg jo kunne bruge på rent faktisk at udføre (læs: færdiggøre) nogle af mine mange projekter. Ja ja, men det er jo ligesom lige lidt mere uoverskueligt, ikke ;-) 

Skriv endelig en kommentar, hvis du også er på Pinterest (who isn't?). Jeg har altid liiige tid til at tjekke en ny side ud ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...